WEBit » Termeni de utilizare a serviciilor WEBit.ro
Termeni de utilizare a serviciilor WEBit.ro

Conditiile WEBit.ro pentru Serviciile de WebHosting

1. Termen si plata pentru servicii
2. Utilizarea serviciilor
3. Sanctiuni
4. Drepturi de proprietate intelectuala
5. Garantie si termeni de garantie
6. Limitarea resposabilitatii
7. Indemnificare
8. Alte puncte

Pentru a utiliza serviciile noastre, trebuie sa fiti de acord cu termenii de utilizare.

FOLOSIND SERVICIILE NOASTRE, AFIRMATI CA ATI CITIT ACEST ACORD SI SUNTETI DE ACORD A RESPECTA TERMENII DE UTILIZARE EXPRIMATI IN CELE CE URMEAZA.

WEBit.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord, orice anexa si orice politica inclusa sau la care se face referinta, in orice moment, la discretia sa, si de a determina cand astfel de schimbari se aplica si clientilor curenti cat si celor viitori. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce ele vor fi modificate pe site-ul WEBit.ro. Continuarea utilizarii serviciului de catre dumneavoastra dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.

1. Termen si plata pentru servicii

1.1. Termen
Acest acord este valabil pe un termen intial stabilit de dumneavoastra in momentul in care va inregistrati pentru utilizarea unui serviciu al nostru. Acest acord va fi innoit automat la sfarsitul termenului initial pentru o perioada de aceeasi durata, in cazul in care dumneavoastra nu instiintati WEBit.ro de terminarea serviciilor cu treizeci (30) de zile inainte de termenul initial sau de termenul de innoire.

1.2. Politica de terminare a serviciilor
Daca dumneavoastra renuntati la servicii inainte de expirarea termenului intial sau a termenului de innoire, (a) WEBit.ro nu va returna sumele platite in avans (inainte de renuntare) si (b) veti fi obligat sa achitati in totalitate sumele standard percepute de WEBit.ro pentru serviciile utilizate de dumneavoastra pana la termenul de expirare, in cazul in care nu este stipulat diferit in acord. Daca renuntati la serviciu inainte de terminarea primelor treizeci (30) de zile din termenul initial, sunteti indreptatit sa primiti un ramburs al platilor facute in avans pentru serviciile lunare, fara a include si taxele de setup ale serviciilor. Cererea sau anuntul de renuntare trebuie trimis catre WEBit.ro in maniera descrisa la punctul 1.1. WEBit.ro are dreptul de a suspenda acest acord in orice moment si din orice motiv prin anuntarea in scris cu treizeci (30) de zile inainte de suspendare. Daca WEBit.ro termina acest acord, WEBit.ro va va returna taxele platite pentru perioada in care serviciul a fost intrerupt (in afara de eventualele taxe de setup) in cazul in care nu intra sub incidenta altor situatii specificate in mod expres in acest acord. Daca serviciile dumneavoastra au fost suspendate din cauza violarii specificatiilor de utilizare, WEBit.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de $25.

1.3 Nerespectari ale acordului
In cazul in care oricare dintre cele doua parti nu se achita de obligatiile martiale sau obligatiile acestui acord, inclusiv nerespectarea termenelor de plata, si acest lucru nu este remediat in termen de cinci (5) zile de la instiintarea in scris catre partea vinovata, atunci partea vatamata, dupa instiintarea in scris a partii vinovate, poate termina acest acord.

1.4. Costuri – Sunteti de acord sa achitati toate costurile necesare pentru utilizarea serviciilor, la preturile WEBit.ro, care vor exclude orice fel de taxe. Sunteti responsabil in a achita orice taxa si adaos (inclusiv taxa pe valoare adaugata- TVA), in afara celor percepute de WEBit.ro pentru serviciile oferite.

1.5. Plata
Toate costurile serviciilor trebuie platite in avans, la preturile stabilite de WEBit.ro pentru serviciile sale. Dupa ce semnati acest acord, trebuie sa alegeti modalitatea de plata, fie ca aceasta este transfer bancar sau suma in numerar. In cazul in care nu va achitati de aceste plati in termen de cinci (5) zile de la data limita trecuta pe factura, acest acord poate fi suspendat de WEBit.ro, iar drepturile de proprietate asupra datelor dumneavoastra vor trece in proprietatea WEBit.ro, pentru a putea recuperarea daunelor financiar produse de suspendarea acordului. In cazul in care WEBit.ro va trebui sa suporte cheltuieli suplimentare pentru recuperarea banilor, aceste cheltuieli vor fi suportate exclusiv de dumneavoastra, impreuna cu taxele neplatite si penalizarile aferente acestora.

2. Utilizarea serviciilor

2.1. Politica de utilizare
Politica WEBit.ro de utilizare sta la baza principiilor si procedurilor de utilizare a serviciilor sale. Politica de utilizare se regaseste pe site-ul WEBit.ro (sau o alta locatie mentionata de catre WEBit.ro) si poate suferi modificari la anumite intervale de timp. TREBUIE SA CITITI CU ATENTIE POLITICA DE UTILIZARE. PRIN FOLOSIREA SERVICIILOR, SUNTETI DE ACORD CU TERMENII POLITICII DE UTILIZARE SI ORICE ALTE MODIFICARI. WEBit.ro ISI PASTREAZA DREPTUL DE A SUSPENDA CONTUL UNUI UTILIZATOR PENTRU ORICE VIOLARE A POLITICII DE UTILIZARE SAU A ACESTUI ACORD.

2.2. Cereri materiale
In afara cazului in care am stabilit un acord separat, trebuie sa va asigurati ca toate materialele si datele plasate pe echipamentele WEBit.ro se afla intr-o stare de “server-ready”, o forma ce nu necesita manipulare expresa din partea WEBit.ro. WEBit.ro nu va face nici un efort in a valida informatiile din continutul, corectitudinea sau posibilitatea de utilizare a continutului datelor clientului. Daca materialul dumneavoastra nu este “server-ready”, WEBit.ro poate respinge acest material in orice moment. WEBit.ro nu va instiinta utilizatorul de refuzul unor astfel de materiale si isi atribuie dreptul de modificare a materialului pentru ca acesta sa fie in conformitate cu cerintele WEBit.ro. Utilizarea serviciilor presupune un anumit nivel de cunostinte in domeniile: limbaj Internet, protocoale, software. Acest nivel de cunostinte variaza in functie de utilizarea anticipata si continutul site-ului dumneavoastra. Trebuie ca dumneavoastra sa aveti cunostintele necesare pentru a creea si intretine o pagina web. Nu constituie responsabilitatea WEBit.ro pregatirea clientului sau suport tehnic pentru acesta, pentru servicii in afara celor specificate in contractul cu WEBit.ro

2.3. Largime de banda si capacitate de stocare
dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea serviciilor de maniera stipulata in acest acord nu va depasi limita de largime de banda si de spatiu de stocare delimitate. In cazul in care dumneavoastra depasiti limitele superioare stipulate in acord, sunteti de acord sa platiti taxe suplimentare.

3. Sanctiuni

3.1. Investigarea incalcarii prezentului acord
WEBit.ro poate investiga orice posibila violare a termenilor prezentului acord, a politicilor sale sau orice alte plangeri si poate actiona in orice mod pentru a proteja sistemele, facilitatile si clientii sai si/sau terte parti. WEBit.ro nu va accesa sau intercepta continutul mesajelor email sau similare stocate electronic, conform legilor in vigoare.

3.2. Actiuni
WEBit.ro isi rezerva dreptul si la discretia sa va restrictiona sau va elimina de pe serverele sale orice continut care incalca acest acord sau politici conexe, sau care are potential de a incalca drepturile a terte persoane si organizatii sau orice legi in vigoare. Daca vom observa astfel de posibile incalcari ale acordului de catre dumneavoastra, sau a drepturilor a terte persoane si organizatii sau a oricaror legi in vigoare, WEBit.ro poate lua imediat masuri de corectare a acestori abuzuri, ce includ fara a se limita la (a) institui avertismente, (b) suspenda serviciul, (c) restrictiona sau impiedica oricare sau toate utilizarile continutului gazduit de sistemele WEBit.ro, si/sau (d) eliminarea link-urilor catre terte site-uri, a continutului distribuit sau pus la dispozitie prin intermediul utilizarii serviciilor, sau orice alt continut ce nu a fost pus la dispozitia dumneavoastra de catre WEBit.ro si care, in opinia WEBit.ro, poate incalca un drept sau proprietate intelectuala sau care pune in pericol sau poate pune in pericol pozitia legala a WEBit.ro sau care ridiculizeaza public WEBit.ro. Politica WEBit.ro este de a suspenda conturile celor care incalca in mod repetat aceste prevederi. Dreptul de a actiona pentru corectarea unor asftel de fapte nu ne obliga sa monitorizam sau sa editam informatia electronica pe care o distribuim prin intermediul serviciilor. Daca WEBit.ro ia astfel de masuri din cauza unor posibile incalcari ale acordului, WEBit.ro nu este obligat sa returneze catre dumneavoastra taxele platite in avans, inainte de luarea masurile respective

3.3. Drepturi de publicare a informatiilor
Pentru a se supune legilor in vigoare si a cererilor guvernamentale, pentru a proteja sistemele si clientii sai, sau pentru a asigura integritatea si operationalitatea sistemelor sale, WEBit.ro isi rezerva dreptul de a accesa si de a dezvalui orice informatie pe care o considera necesara, informatii ce includ, fara a se limita la, profilul utilizatorului (ex: nume, adresa email, etc.), adrese IP si informatii despre traficul de retea, log-uri de utilizare si continutul de informatii ce se gaseste pe sistemele si serverele WEBit.ro. WEBit.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a raporta orice activitate pe care o suspecteaza de incalcarea legilor sau a regulamentelor in vigoare, impuse de stat sau terte parti.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Drepturile pe care le cedati catre WEBit.ro
Prin prezenta, dumneavoastra cedati catre WEBit.ro un drept non-exclusiv, international si fara taxe aplicabile pe durata termenului initial si a celui de innoire, de a utiliza materialul dumneavoastra in scopul de a realiza serviciile pentru dumneavoastra, asa cum este stipulat in acest acord. In mod expres (a) garantati ca WEBit.ro poate pastra in cache materiale distribuite de dumneavoastra prin utilizarea serviciilor, ce includ material pus la dispozitie de terte parti, si (b) sunteti de acord ca acest caching nu incalca drepturile de proprietate intelectauala ale dumneavoastra sau ale unei terte parti.

4.2. Drepturile de proprietate materiala si intelectuala ale WEBit.ro
Toate materialele, care includ dar nu se limiteaza la orice software (in forma de obiect sau sursa de cod), date sau informatii create sau distribuite de WEBit.ro sau de colaboratori ai sai in sensul acestui acord, si orice echipamente, metodologii sau procese folosite de WEBit.ro pentru a realiza serviciile pentru dumneavoastra, ce includ, fara a se limita la, toate drepturile de copyright, marca inregistrata, patente precum si alte drepturi de proprietate care sunt si vor ramane proprietatea exclusiva a WEBit.ro sau a distribuitorilor sai.

4.3. Marca inregistrata
Sunteti de acord ca WEBit.ro are drept limitat de utilizare a marcilor inregistrate ale dumneavoastra, daca exista, pentru scopul bine definit de a permite WEBit.ro sa indeplineasca indatoririle sale din acest acord. Aceasta nu este o licenta de marca inregistrata si nici un drept legat de marca inregistrata nu este garantat prin acest acord. Drepturile pe care le implica acest acord nu sunt acelea de a sublicentia vreuna din marcile inregistrate ale dumneavoastra sau dreptul de folosire a marcilor inregistrate ale dumneavoastra cu un alt produs sau serviciu din afara scopului serviciilor prevazute in acest acord. Dreptul limitat de utilizare a marcilor inregistrate ale dumneavoastra din aceasta sectiune expira odata cu terminarea acordului.

5. Garantii

5.1. Actele unui client si/sau ale unei terte parti
WEBit.ro nu este responsabil in nici un mod de problemele aparute in prestarea serviciilor, cauzate de dumneavoastra sau de clientii dumneavoastra. In plus, WEBit.ro nu este responsabil de coruperea si pierderea datelor in transmiterea lor, daca acestea au fost provocate de evenimente in afara controlului WEBit.ro

5.2. Nu exista garantii exprimate expres sau subintelese
TOATE SERVICIILE, SISTEMELE SI PRODUSELE PUSE LA DISPOZITIE DE CATRE WEBit.ro IN CADRUL ACESTUI ACORD SUNT EXPRIMATE FARA O GARANTIE EXPRESA SAU SUBINTELEASA, DE NICI UN FEL. SUNTETI DE ACORD CA WEBit.ro NU EXERCITA NICI UN CONTROL SI NU ACCEPTA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU CONTINUTUL INFORMATIILOR CE UTILIZEAZA PENTRU TRANSPORT SISTEMELE SU ECHIPAMENTELE WEBit.ro, PANA IN RETEAUA INTERNET. WEBit.ro NU GARANTEAZA CA SERVICIILE SE VOR DESFASURA FARA INTRERUPERI SAU ERORI, SAU CA ELE VOR FI COMPLET SIGURE, SI NU FACE NICI O GARANTIE LEGATA DE DREPTURILE DE COPYRIGHT. TOATE SERVICIILE PUSE LA DISPOZITIE IN URMA ACESTUI ACORD SUNT EXECUTATE “ASA CUM SUNT ELE”, FARA GARANTII IMPOTRIVA DEFECTARII COMPONENTELELOR HARDWARE, A ECHIPAMENTELOR DE COMUNICATII SAU A ALTOR DISPOZITIVE DE COMUNICATIE.

5.3 Garantiile dumneavoastra catre WEBit.ro
Clientul este de acord ca este singurul responsabil de folosirea abuziva a oricarui serviciu oferit avand ca efect orice daune.

6. Limitarea si excluderea raspunderii

6.1. Limitari
IN NICI UN CAZ WEBit.ro NU POARTA RASPUNDEREA ASUPRA DISTRUGERII, ACCESULUI NEAUTORIZAT, ALTERAREA SAU FURTUL INFORMATIILOR PRIMITE DE LA CLIENT, DISTRIBUITA SAU PREGATITA PENTRU DISTRIBUIE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR. WEBit.ro NU ISI ASUMA RASPUNDEREA SUB FORMA ACESTUI ACORD SAU PENTRU ALTE ACTE CARE URMEAZA ACESTUI ACORD CHIAR DACA WEBit.ro A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PROBLEME. IN ORICARE DIN ACESTE CAZURI, RASPUNDEREA WEBit.ro CATRE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE MOTIV SAU DIN ORICE CAUZA SE VA LIMITA LA SUMA PLATITA DE DUMNEAVOASTRA CATRE WEBit.ro IN PRIMELE TREIZECI (30) DE ZILE CE PRECED DATA LA CARE O ASTFEL DE RECLAMATIE A APARUT. ACEASTA LIMITARE SE REFERA LA TOATA CAUZELE ACTIUNILOR POSIBILE, INCLUZAND, FARA A SE LIMITA LA, INTRERUPEREA CONTRACTULUI, INTRERUPEREA GARANTIEI, NEGLIJENTA, RASPUNDERE STRICTA, LIPSA REPREZENTARII SI ALTELE. SUMELE STABILITE DE WEBit.ro PENTRU SERVICII SUB ACEST ACORD SE BAZEAZA SI SE VOR BAZA INTOTDEAUNA PE ALOCAREA ACESTUI RISC. ASTFEL CA DUMNEAVOASTRA ELIBERATI WEBit.ro DE ORICARE SI TOATE OBLIGATIILE SI RASPUNDERILE (VEZI PCT. 6.1).

6.2. Intreruperea serviciului
Prin prezenta, sunteti de acord ca WEBit.ro nu va fi facut responsabil pentru orice intarziere temporara sau intrerupere a serviciilor. Mai mult, WEBit.ro nu va fi facut responsabil pentru orice intarziere sau nereusita in a-si duce la bun sfarsit obligatiile din acest acord, in cazul in care astfel de probleme sunt cauzate de acte de putere ce depasesc puterea de control a WEBit.ro (incluzand, fara a se limita la, orice problema de ordin mecanic, electronic, de comunicare sau cauzata de o terta parte).

6.3. Intretinere
Prin prezenta, sunteti de acord ca WEBit.ro isi rezerva dreptul sa suspende temporar serviciile cu scopul de a intretine, repara sau upgrada sistemele si reteaua sa. WEBit.ro va face cele mai mari eforturi de a va anunta inainte ca astfel de activitati sa se petreaca, dar nu este si nu va fi obligat sa anunte astfel de activitati de intretinere.

7. Compensatie
dumneavoastra veti apara, compensa si pune in afara oricarui pericol WEBit.ro si toate persoanele angajate ale WEBit.ro de toate cererile, actiunile, procesele, discutiile (oficiale sau neoficiale), pierderile, amenzile, admonestarile, raspunderile, costurile si cheltuielile de orice natura, ce includ taxele pentru avocati si cheltuieli de judecata, sustinute impotriva WEBit.ro de catre orice persoana, firma, corporatie, autoritate guvernamentala, parteneriat sau orice alta entitate, din motive ce sunt sau au pornit de la: (i) incalcarea de catre dumneavoastra a oricarui termen, conditie, reprezentare sau garantie din acest acord sau orice politica sau ghidare aplicabile; (ii) conduita dumneavoastra, incluzand dar fara a se limita la neglijenta sau conduita gresita intentionata; (iii) modul in care ati utilizat serviciile, incluzand orice utilizare imorala sau ilegala; (iv) orice cerere a unui fost angajat al dumneavoastra al carui destituire a fost cauzata sau a fost legata de executarea acestui acord si ducerea la bun sfarsit a serviciilor de catre WEBit.ro; sau (v) orice cerere legata de serviciile sau produsele dumneavoastra, sau instalarea si/sau folosirea unor produse softare a terte parti, incluzand si fara a se limita la reclama, incalcare a drepturilor de copyright, marca inregistrata, patent sau alte drepturi ale unor terte parti.

8. Alte puncte

8.1 Confidentialitate
Ambele parti sunt de acord ca toata informatia confidentiala (asa cum este definita mai jos) comunicata de una alteia se face in mod confidential si va fi folosita doar in scopurile acestui acord si nu va fi dezvaluita unei terte parti fara acordul scris al partii respective, in afara permisiunilor exprimate in acest acord. “Informatie confidentiala” inseamna toata informatia, in orice forma, incluzand, fara a se limita la, comunicare verbala sau pe hartie si informatie pe hartie, in format optic sau electromagnetic, ce are legatura cu serviciile; sau programe pentru computer, de procesare a datelor sau de comert electronic; aplicatii de procesare a datelor, rutine, subrutine, tehnici sau sisteme; informatii ce includ sau sunt bazate pe informatii proprietare ale oricareia dintre parti; sau informatii legate de afaceri de business sau financiare, pretul produselor, conditii financiare sau strategii de marketing ale oricareia dintre parti; sau orice informatii legate de clientii sau vanzatorii oricareia dintre parti; sau orice schimb de date intre una dintre parti si orice clienti sau vanzatori. Exceptii de la informatia confidentiala includ (1) informatii din domeniul public; (2) informatii dezvoltate independent de o parte fara referinta la informatiile din acest acord; sau (3) informatii primite de la o terta parte fara restrictie si/sau incalcare a acestui acord sau a unui acord similar. Nu se considera incalcare a acestui punct dezvaluirea informatiei confidential in concordanta cu legile in vigoare in afara puterilor unei dintre parti, dar in astfel de cazuri, cealalta parte implicata va fi anuntata in avans pentru a se putea impotrivi unor astfel de dezvaluiri. Daca vreuna din parti este chemata la tribunal, acea parte va anunta in scris cealalta parte pentru a ii permite sa atace astfel de dezvaluiri ale informatiilor confidentiale. Dupa terminarea acestui acord si la cererea in scris a partii care face dezvaluirea, fiecare parte va returna prompt toata informatia confidentiala celeilalte parti. Aceasta mentiune va supravietui acordului de la terminare pe o durata de inca doi (2) ani.

8.2. Instiintari
Toate instiintarile, rapoartele, cererile sau orice alta forma de comunicare facuta in timpul acestui acord va fi redactata in scris, va fi livrata prin intermediul unor intermediari, serviciu postal, fax sau posta electronica si va fi considerata ca livrata la timp.

8.3. Reprezentare legala
ACEST ACORD VA FI GUVERNAT DE LEGILE ROMANE SI ORICE ACTIUNE LEGATA DE ACEST ACORD TREBUIE LUATA IN CONFORMITATE CU LEGILE STATULUI ROMAN.

8.4. Intregul acord
Acest acord si toate politicile incorporate se constituie in acord al ambelor parti si nu poate fi modificat sau alterat prin comunicare orala, ci doar printr-un acord in scris, semnat de ambele parti.

8.5. Nici o relatie fiduciara
Acest acord si toate reprezentarile, garantiile si conditiile din cadrul lui sunt intentionate a fi si sunt pentru a servi beneficiului unic si exclusiv ale partilor semnatare

8.6. Desemnari
Dumneavoastra nu puteti transfera drepturile, indatoririle si obligatiile la care sunteti supus conform acestui acord fara acordul in scris primit in prealabil de la WEBit.ro. WEBit.ro poate desemna sau transfera obligatiile din acest acord si poate utiliza terte parti afiliate pentru a isi indeplini indatoririle si a-si exercita drepturile din acest acord, fara acordul dumneavoastra.

8.7. Nici o renuntare
Imposibilitatea WEBit.ro de a impune restrictiile din acest acord nu va constitui o renuntare la drepturile WEBit.ro de a reveni si de a impune restrictiile respective sau orice alta restrictie, conform prezentului acord.

8.8. Severitate
Daca oricare din restrictiile din acest acord este considerata ilegala, invalida sau nerealizabila in intregul sau sau in parte, acea restrictie va fi modificata pentru a deveni legala. Daca o restrictie din acest acord este considerata ilegala, invalida sau nerealizabila cu privire la o anumita aplicare a ei, ea va fi aplicata in restul modurilor ce exclud aplicarea imposibil de realizat.

8.9. Supravietuire
Toate restrictiile din acest acord cu privire la garantiile, drepturile de proprietate intelectuala, limitarile si excluderea raspunderii din partea dumneavoastra si obligatiile dumneavoastra legate de plata vor supravietui acestui acord dupa terminarea si expirarea lui.