WEBit » Ce va oferim » Promovare online
Promovare online

Compania noastra va pune la dispozitie diverse metode de promovare a site-ului dumneavoastra in mediul online. Fie ca este vorba de bannere pe site-uri sau publicitate prin intermediul Google Adwords, echipa noastra poate asigura succesul campaniei dumneavoastra.

Odata cu scaderea interesului utilizatorilor pentru bannerele din site-uri, care au ajuns sa deranjeze prin omniprezenta lor, publicitatea prin intermediul Google Adwords a crescut exponential.

Cum functioneaza Adwords

Anunturile sunt create in functie de cuvintele cheie pentru care doriti sa fiti gasiti in cautari si care se regasesc si in site-ul dumneavoastra. Cand un utilizator cauta pe Google unul din aceste cuvinte (sau fraze), anuntul dumneavoastra apare in dreapta (sau deasupra) listei de rezultate. Astfel, aveti certitudinea ca anunturile sunt afisate celor interesati de subiectul anuntului.

Control deplin

Echipa noastra monitorizeaza zilnic fiecare campanie in desfasurare, optimizand setarile pentru a obtine cele mai bune rezultate in bugetul alocat de client. Targetul poate fi selectat in functie de limba, pozitie geografica, zile ale saptamanii, ore ale zilei etc.

Costul unei campanii

Nu exista o suma prestabilita pentru o campanie Adwords. Plata se face per click, adica numai atunci cand cineva face click pe anuntul dumneavoastra. Astfel, platiti numai pentru vizitatorii care ajung pe site, nu si pentru cei care doar vizualizeaza anuntul. Bugetul unei campanii se stabileste in functie de numarul de vizitatori dorit si de concurenta care exista pentru acele cuvinte cheie.

Indiferent de bugetul alocat, succesul campaniilor Adwords prin WEBit este garantat!