WEBit » Ce va oferim
Ce va oferim

O scurta prezentare a serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii, consultati pagina dorita din meniul din dreapta.

Dezvoltare site-uri web

Am creat primul web site in 2001 si de atunci am continuat sa inovam, imbogatind peisajul web romanesc. Am stabilit relatii de colaborare cu clientii nostri, dezvoltand in timp stranse relatii de parteneriat. Avem o comunicare deschisa si ne punem in slujba succesului clientilor nostri.

Site-ul AndreeaBanica.com realizat de echipa noastra a fost nominalizat la Romanian Music Awards 2011 si 2012.

Gazduire web: site si email

Costul serviciului de gazduire a scazut considerabil in ultimii ani, iar diferenta intre furnizori este facuta de calitatea serviciului si suportul tehnic. Avem alaturi de noi companii inca din primul an de lansare al serviciului de web hosting, in 2002. Fiecare din pachetele noastre de gazduire ofera suport telefonic 24/7, iar site-urile aflate la inceput beneficiaza de 6 luni de gazduire gratuita.

Prezenta social media

Venim cu idei noi, adaptate unui mediu in continua schimbare. Cream pagini, concepem si implementam strategii, dezvoltam campanii si aplicatii interactive. Oferim servicii de ghostwriting sau consultanta in content writing.

Promovare online

Marimea bugetului nu asigura succesul unei campanii de promovare pe internet. Felul in care acesta este gestionat, targetarea specifica si monitorizarea zilnica a clickurilor transforma o campanie oarecare intr-una de succes. Echipa noastra cauta intotdeauna sa obtina cele mai bune rezultate. Noi incurajam clientii nostri sa investeasca prin perceperea unei sume fixe de administrare a campaniei, indiferent de bugetul alocat de catre client.

Platforma comert electronic

In plus fata de solutiile “la cheie” oferite de alte companii, WEBit vine cu o solutie grafica personalizata pentru fiecare client. In felul acesta, magazinul dumneavoastra online nu va fi asemanator sau identic cu alte magazine. In plus, va oferim suport tehnic pentru instalare, configurare si administrare, precum si sustinere in pornirea afacerii dumneavoastra.

Grafica pentru print

Pornind de la crearea unei identitati vizuale si pana la productia de carti de vizita, pliante sau cataloage, compania noastra ofera o gama completa de servicii de grafica pentru print.

Odata cu scaderea importantei materialului tiparit in fata dezvoltarii internetului, am hotarat sa oferim serviciile de grafica si productie pentru tipar numai clientilor existenti si campaniilor pro-bono.