WEBit » Ce va oferim » Prezenta social media
Prezenta social media

Cu ce ajuta prezenta pe Facebook, Twitter sau Youtube afacerea dumneavoastra? Aceasta intrebare este similara cu cea de acum 15 ani: cu ce va avantajeaza prezenta pe Internet? Privind in urma, pasul catre online pare pe cat de simplu, pe atat de logic.

Cea mai mare retea sociala, Facebook, are 2.2 miliarde de utilizatori activi in toata lumea, din care peste 10 milioane sunt din Romania. Aceasta comunitate online este targetul a peste 45.000 de branduri romanesti care au deja pagini de Facebook. Este timpul ca afacerea ta sa faca pasul spre social media.

Beneficiile retelelor sociale

Simpla prezenta intr-o retea sociala nu va aduce beneficii directe si rapide. Social media nu functioneaza asemeni promotiilor – o pagina de Facebook se creaza foarte usor, orice utilizator poate face acest lucru. Important este sa existe o solutie de marketing care sa va ajute sa creati o mini-comunitate in jurul brandului dumneavoastra. Efortul este continuu, urmarind in permanenta atragerea de noi abonati la pagina. In conditiile in care pagina companiei dumneavoastra este administrata corespunzator, prezenta in retele sociale va aduce plus valoare brandului.

Administrarea paginilor in retelele sociale

Echipa WEBit cunoaste nevoia companiilor de a se extinde in mediul retelelor sociale. Echipa noastra se ocupa atat de publicarea continutului in social media, interactiunea cu utilizatorii si gestionarea informatiei, cat si de stabilirea strategiilor pentru campanii de lansare si promovare ale clientilor nostri.

Ce inseamna ‘continut social media’

Ca oriunde pe Internet, si in retelele social media, informatia este cea mai importanta. In functie de fiecare retea in partea, ea poate fi transmisa in moduri variate – landing pages si aplicatii personalizate pe Facebook, hashtag-uri pe Twitter, clipuri pe Youtube. Noi oferim atat strategii pentru companiile aflate la inceput, cat si solutii pentru cele care vor sa-si consolideze prezenta in social media.