WEBit » Portofoliu » Social media
Social media
Canta cu Vama live!
Si in acest an trupa Vama si-a surprins fanii de pe Facebook cu o aplicatie-concurs!

Prin inscrierea cu o melodie in concurs, tinerii talentati au sansa sa cante cu Vama live pe scena Salii Palatului. Inscrierile sunt votate de fanii Vama pe pagina de Facebook a trupei.
Razboiul Clanurilor Hutton
Aplicatie tip concurs cu premii pentru popularizarea pastelor Hutton in social media. Concursul a beneficiat si de sustinerea a cinci bloggeri cunoscuti.

Pe parcursul a trei saptamani, pasionatii de gastronomie au fost invitati sa inscrie in concurs fotografii cu diverse tipuri de paste gatite de ei, iar fotografia castigatoare a adunat peste 10.000 de voturi!
Sa dansam
Aplicatie prin care utilizatorii Facebook se puteau inscrie cu un clip personal pentru a aparea in noul videoclip Vama, "Sa dansam".

Fiecare fan a putut urca un videoclip pe Youtube pe care apoi l-a inscris, impreuna cu un mesaj personal, in aplicatia "Sa dansam". Ceilalti utilizatori au putut sa-si voteze preferatii!
Vama 2012
Aplicatie in care utilizatorii Facebook puteau vota piesele audio inscrise in concurs.

Primele patru trupe care au intrunit cele mai multe voturi au sustinut un mini-concert in fata membrilor trupei Vama. Alesii serii, cei de la Blue Nipple Boy au deschis concertul de lansare a noului album Vama la Sala Palatului.